top of page
3.png

Wat vandaag al goed is blijven verbeteren, dit is het doel dat GDW met passie nastreeft. De draaibanken van GDW, van de handbediende draaibank tot de CNC-gestuurde machine, zijn precies aangepast aan de desbetreffende toepassing.

Dankzij de uitgebreide speciale accessoires groeien de machines continu waar nodig en hebben ze een lange levensduur. Zo blijft elke draaibank van GDW een permanent winstgevende investering.

De draaibanken worden allen in Duitsland geproduceerd. Ons zusterbedrijf Veratio B.V. in Gouda levert de beschermkappen voor deze draaibanken. Zie de foto's onder het kopje 'projecten'.

Er zijn diverse series draaibanken:

Varioline, Basicline, Classicline, 

Comfortline, Conturline

 

Deze types kunnen worden gevonden in het onderwijs, in tal van industriële sectoren en in de high-tech industrie.

Kijk op de website van GDW. Daar is ook een bedrijfsfilm te zien!

1.png

Ontstaan uit het Franse horlogemerk LIP. Vlakslijpmachines en rondslijp-machines alsmede pneumatische persen. Meer dan 40 jaar ervaring in fijnmechanica in Ornans, Frankrijk.

Lipemec ontwerpt, bouwt en verkoopt slijpmachines die bijzonder geschikt zijn voor prototype-, tooling-, montage- en productiewerkplaatsen in kleine en middelgrote series voor onderdelen met verschillende vormen.

Om in te spelen op meer specifieke productieprocessen, maakt een reeks pneumatische persen productie- en assemblagehandelingen mogelijk.

 

Deze machines staan ​​bekend om hun precisie, betrouwbaarheid en wendbaarheid.


De machines worden machinaal bewerkt en geassembleerd in onze werkplaats in Ornans, waar we alle productiefasen beheersen. Kijk voor gedetailleerde informatie op de website van Lipemec.

2.png

FPS Werkzeugmaschinen GmbH in Warngau, ontwikkelt en produceert handmatige en CNC-gestuurde universele frees- en boormachines die worden gebruikt in de industrie, in de handel, op universiteiten en in opleidingen. Bovendien biedt het bedrijf uitgebreide retrofitservices voor DECKEL- en DMG-machines.

 

FPS staat voor kwaliteit, made in Germany.Onze machines staan ​​klaar om een ​​nieuwe generatie verspanende experts op te leiden.

In de moderne maakwereld staan ​​ze bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en goede ergonomie.

 

FPS biedt u compleet gereviseerde machines inclusief garantie, waarmee u tientallen jaren kunt produceren. Vergelijkbaar met de prestaties van nieuwe machines, scoren ze met hun klassieke waarden: optimaal toegankelijk, werkplaatsgericht, ruimtebesparend en bijna onverwoestbaar. Onze gereviseerde machines zijn voordelige alternatieven voor de constructie van gereedschappen, matrijzen en prototypes, maar ook voor opleidings-, ontwikkelings- of reparatieafdelingen.

bottom of page